perjantai 14. tammikuuta 2011

Tavoitteitani :)

Nyt näin vuoden alussa blogeissa on näkynyt paljon unelmien ja tavotteiden asettamisia tulevalle vuodelle! Poimin siitä ajatuksen tehdä myös oman,vähän eri tyylisen postauksen aiheesta. Haluan kertoa tässä postauksessa tavoitteistani/haaveistani, jotka ovat pidemmälle aikavälille tarkoitettuja ja realistisia. :) Haaveilen kyllä "pinnallisistakin" asioista, mutta tässä lähinnä minulle erityisen tärkeitä asioita, jotka haluan elämässäni saavuttaa. Teen sitten erillisen postauksen esim. asioista, joita haluaisin ostaa ja omistaa! :)

Tässä muutamia:

1. Haluan päättää opintoni ansioikkaasti -tarkoittaa minun kohdalla läpipääsyä kaikista kursseista/kohtuullisia arvosanoja.. :D

2. Hakeutuminen jatko-opintoihin, tavoitteena kauppatieteiden maisteri (kamala ku oon tylsä ihminen, kaks ekaa kohtaa vaan jotain koulujuttuja...)

3. Menestyminen työelämässä ja eteneminen korkeampaan asemaan -jotenkin tuntuu, että se voisi jopa olla todennäköistä.


 www.b2bcoaching.co.uk/Business_NLP.html
4. Työskenteleminen ulkomailla on jo pitkään ollut haaveeni! -Minulla on surkea kielitaito, jota olisi syytä petrata.. Lähtisin mielelläni vaikka au pairiksi, mikäli sellainen mahdollisuus tulisi. :) Jos saisin vielä maan valita, niin se olisi Amerikka. Myös yleensä ottaen matkusteleminen ja vieraisiin kulttuureihin tutustuminen kiehtoo.

5. Maratonin juokseminen ainakin kerran elämässä! -Puolimaratonin juokseminen 15-vuotiaana oli uskomattoman hieno kokemus, ja tavoite todellakin olisi vielä kuntoutua sen verran, että pääsisin takaisin juoksukuntoon. Tuon puolimaratonin juoksemisen jälkeen olen ollut kahdessa erittäin vaikeassa leikkauksessa, joista toipuminen on vienyt voimiani. Niiden jäljiltä en ole edelleenkään toipunut täysin, mutta suunta on vain parempaan! :>
www.pirkka.fi/vapaaaika/liikunta/juoksukoulu
Lista jatkuisi pitemmällekin, mutta niistä sitten myöhemmin lisää.. ;) Onko teillä jotain saman kaltaisia haaveita ja tavoitteita? :)

-Circle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti